Real Madrid-stjerne er ikke bange for at skyde på mål, men på trods af gentagne forsøg har bolden simpelthen nægtet at gå i nettet indtil videre i denne sæson for den 31-årige portugiser.

(Photo by Jasper Juinen/Getty Images)

Cristiano Ronaldo går altså ikke glip af chancen for at skyde på mål, når muligheden opstår.

Hans fokus på at score mål, som overgår alt andet, har ført til, at han i årevis har slået et væld af rekord i løbet af en flot karriere – i hvert fald indtil denne sæson, som måske kan være en brat afslutning for portugiserens evne til at score mål.

I hans anden kamp i La Liga, efter fem karantænedage, fejlede Ronaldo igen for Real Madrid. Det lykkedes ikke portugiseren at score i udekampen mod Alaves. I stedet for hjalp holdkammeraten Dani Ceballos til, da han scorede to gange i udesejren, som endte med cifrene 2-1 til kongeklubben.

Fire gange har han vundet Ballon d’Or, men indtil videre har hans skud på mål ikke ført til succes. I kampen mod Alaves blev det til seks skud, mens midtugekampen mod Real Betis førte til 12 skud på mål for Portugal-stjernen.

Det betyder, at der nu er 18 afslutninger, uden et mål. Og det er flest skud af alle de spillere, som endnu ikke er lykkedes med at få omsat deres skud til mål i denne sæson. En statistik, Cristiano Ronaldo kan være noget frustreret over!

Ronaldos frustrationer mod Alaves blev endog endnu større, da han i lørdagens kamp mod Alaves ramte træværket to gange.