Sarris spilfilosofi

Og det er klart en del af den nye Chelsea-træners filosofi. Sarri, som den nye træner hedder, mener ikke, at den letteste aflevering er den bedste. Hvis fodbold var et spil poker, så ville Sarri være ham, der gik all in mere end alle de andre deltagere. Det er sådan den tidligere Napoli-træner spiller fodbold.

Han er af den holdning, at man kun får en betydningsfuld beløning i form af mål, hvis man satser stort og tror på sig selv. Og det kan Hudson-Odoi. Og måske er det derfor at Sarri er begejstret for ham. Han har i hvert fald udtalt følgende om Hudson-Odoi. Sarri siger:

“Vi låner ham ikke ud. Han kommer til at blive hele sæsonen. Det er helt sikkert.”

Sarri er en mand, der kendt for at give unge spillere chancen. Han plejer altid at finde en eller to spillere, i de klubber, hvor han er træner, som han sætter sin lid til i løbet af sæsonen. Og en af dem kan meget vel blive Odoi.

I Empoli var det 19-årige Daniele Rugani, som han som 19-årige lånte i Juventus. Det var mens Empoli var i Serie B. Og Rugani spillede i den sæson alle kampene fra start. De rykkede op og Rugani spillede sæson efter også alle kampe for Empoli i Serie A.

Selvfølgelig har Hudson-Odoi større konkurrence i Chelsea. Det er en større og bedre klub, hvor presset fra omverdenen hedder, at der skal vindes titler hver sæson. Og gerne mere end én. Men hvis Willian bliver solgt, som der går rygter om. Og Pedro underpræsterer på fløjen, så kan der snildt blive plads til Hudson-Odoi. Der er i hvert fald ikke nogen undskyldning for ikke at smide ham på banen. Så værsgo Sarri!