.Den spanske midtbanespiller Isco ikke, der tidligere har været en stor profil for Real Madrid og for det spanske landshold, har lige nu problemer med at få spilletid for kongeklubben i La Liga. Og det er der en særlig grund til. Og det udtaler cheftræner Santiago Solari sig om til det engelske medie Goal.com.

Real Madrids træner Solari har været ude med riven og kritiseret Isco ikke for hans fysiske tilstand. Den er simpelthen for ringe. Han er i for dårlig form og ikke fit nok til at spille for en klub af Madrids kaliber. Og det er altså resulteret i meget lidt spilletid til den offensive midtbanespiller. 26-årige Isco har kun startet inde i fem La Liga-kampe i denne sæson. Indtil videre. Og ingen kampe har han fået fra start siden Solari tog over i slutningen af oktober sidste år.

I midtugens Champions League-opgør mod Ajax valgte Isco ikke at tage med til kampen fordi han angiveligt var blevet droppet fra truppen på dagen. En kamp som Isco kan være glad for han ikke var en del af. Det var nemlig pinligt. Hovedstadsklubben blev spillet ud af bladen og tabte 4-1 og røg dermed ud af Champions League-16-dels-finalerne.

Solari udtaler sig

Den argentinske træner Solari siger: “Disciplin er et nøgleord i denne her sammenhæng. For at spille skal du være i den rigtige fysiske form. Og så skal du fastholde den. Det nytter ikke noget, at det ændrer sig bare fordi du spiller fra start. Og sådan er det lige nu for en spiller som Isco ikke. Det er derfor lige nu. Og sådan er det bare. Sådan er det med flere spillere. Også i andre klubber. Det er præmissen ved at være professionel fodboldspiller. Hmm vi må se hvad der sker i fremtiden for. Det bliver spændende.”