Real Madrid har netop betalt 45 millioner euro eller hvad der svarer til 335 millioner danske kroner for den kun 17-årige Vinucius Junior og ifølge ham selv føler han sig ikke spor bange eller presset over at skulle spille sammen med Ronaldo i næste sæson. 

Foto: Goal.com

Han voksede op i hjertet af Rio de Janeiro og derfor var hans drøm, ligesom alle andre drenge på hans alder, om en dag at kunne blive den næste superstjerne og kunne repræsentere sit hjemland ved store slutrunder. Og det er der meget, der tyder på, at en dag kommer til. Han begyndte hurtigt at spille fodbold i Flamengo – en af de største fodboldklubber i Brasilien. Hans talent var ikke til at overse, men som så mange andre, så er der altid enormt mange dygtige unge fodboldspillere og derfor var det ikke altid lige nemt for Vinicius at forfølge drømme om at blive professionel fodboldspiller.

Først i 2017 – sidste år – gik det for alvor op for omverdenen, hvilken fantastisk spiller han er. I den prestigefyldte ungdomsturneringe Copa Sao Paulo dominerede den dengang kun 17-årige fodboldspiller din direkte modstander i samtlige kampe. Spillere som Casemiro, Neymar, Lucas Moura og Gabriel Jesus er alle blevet opdaget i denne turnering. Få uger senere deltog han så i de sydamerikanske mesterskaber for U17-landshold med Brasilien. Han scorede flere vigtige mål og blev efterfølgende udråbt som tuneringens bedste spiller.

Kort efter her meldte Real Madrid sig på banen og smed i omegnen af 350 millioner kroner for Vicinius Junior, der på daværende tidspunkt ikke engang havde fået sin professionelle debut for Flamengos bedste senior-mandskab.

Brug piletaterne herunder for at komme videre til næste side, hvor du kan læse meget mere om angriberen og hans muligheder for at blive blandt verdens bedste fodboldspillere