Af Anders Lang Jensen

Spanske Deportivo La Coruna har tilbudt deres tidligere stjerneangriber Lucas Perez en kontrakt gældende for de næste- hold nu fast- 10 sæsoner. Det melder flere medier.

Foto: EPA/CABALA

En enkelt sæson, ser ud til at blive hvad den spanske angriber når at få hos Arsenal, inden turen går videre fra The Gunners. Perez skiftede fra den spanske klub sidste sommer, men har haft mere end almindeligt svært ved at spille sig til fast spilletid under Arsene Wenger.

Blot 9 startende kampe kan den spanske offensivspiller skrive på CV´et i sin tid på Emirates Stadium. Dermed ønsker franske Wenger at sende indkøbet fra sidste sommer videre i teksten og få lidt større økonomisk råderum.

Photo: Getty Images

Og den 28-årige spanier ser ikke ud til at skulle kigge synderligt langt efter en klub, der er mere end meget interesseret. Hans tidligere klub i det spanske har nemlig tilbudt ham en 10-årig kontrakt. Det melder mediet DXT Campeon.

Præsident i Deportivo-klubben Tino Fernandez har sammensat en 10-årig kontrakt til hans tidligere angriber i klubben. Her er de mange år bl.a. til for at sikre sig Perez i klubben selv efter et karrierestop, der må forventes at komme inden den 10-årige periode.

Photo by Catherine Ivill – AMA/Getty Images

Mediet skriver videre, at Perez har accepteret kontrakttilbuddet, og at Arsenal og Deportivo La Coruna blot mangler at finde frem til en overgangssum, for spilleren London-klubben sidste sommer betalte £17m for. Denne handel forventes dog at være en del billigere.