Forud for Champions League-finalen lørdag aften i Berlin, har den tidligere hollandske landsholds- og Manchester United-spiller, Ruud van Nistelrooy, afsløret, hvordan man ifølge ham, stopper Barcelonas dødsensfarlige angrebstrio MSN, eller Messi, Suarez og Neymar, som deres rigtige navne er. Verdens bedste angrebstrio, har tidligere på sæsonen slået vanvittige rekorder, det kan du læse om her MSN slår Real Madrid-rekord og bliver verdens bedste angrebstrio. Luis Enriques mænd er favoritter, når de møder Juventus, som har flere nøglespillere ude med skade, heriblandt forsvarsklippen Giorgio Chiellini, og derfor får Juventus-manager Massimiliano Allegri nok brug for alle de gode råd og al den hjælp, som han kan få.

Van Nistelrooys gyldne sætning  

Den nu pensionerede fodboldspiller opnåede mange flotte ting i sin karriere, som blandt andet talte ophold i Manchester United, Real Madrid og Hamburger SV, inden han i 2012 stoppede karrieren. Han nåede desuden at spille 70 landskampe for Holland, med 35 mål til følge. Nu fortæller han i et interview med Goal forud for finalen, hvordan man skal stoppe Barcelonas offensiv.

“Jeg tror, ​​at den eneste måde at stoppe Messi, Neymar og Suarez er at blokere de otte andre spillere på holdet. Du skal stoppe de afleveringer, der bliver spillet til dem.”

“Man må forhindre, at de giftige afleveringer når frem til dem fra midtbanen især. Når deres offensiv fungerer, har FC Barcelona den bedste offensiv i verden.”

Disse gyldne sætninger er måske ikke det eneste Juventus får brug for, for Barcelonas troldmand, Lionel Messi, har fortalt, at han vil vinde Champions League-trofæet tilbage til Catalonien for at betale klubben tilbage, for alt de har gjort for ham. Man må altså forvente noget ekstraordinært fra Juventus’ side, og det bliver særdeles spændende at se, hvad Torino-klubben finder på.

“At komme til Barcelona var enormt vigtigt for mig. Ikke kun for min fodboldkarriere, men også fra et personligt perspektiv. Jeg er vokset op i denne klub, og jeg vil gerne gøre så meget for dem, nu hvor de har gjort så meget for mig,” siger Lionel Messi til UEFA.