Digo Lopez og Iker Casillias, havde tilsyneladende et godt forhold før de blev konkurrenter.

Af Lasse Dam Drescher

Diego Lipez fortæller at Iker Casillias og hans eget forhold ændrede sig, da de kæmpede om rollen som førstemålmand hos Real Madrid. Den spanske duo var gode venner, men venskabet blev som sagt testet, da Diego Lopez blev valgt fremfor Casillias i 2013/2014 sæsonen.

Lopez tog turen til AC Milan i slutningen af den sæson, og Lopez fortæller hvor svært det var at forlade Bernabeu, hvor han spillede ofte.

På billedet ses Keylor Navas, Iker Casillias og Diego Lopez. (Photo by Angel Martinez/Real Madrid via Getty Images)

På billedet ses Keylor Navas, Iker Casillias og Diego Lopez.
(Photo by Angel Martinez/Real Madrid via Getty Images)

Diego Lopez udtaler følgende til Sport:

“Mit Real Madrid-exit var grundet flere ting.  Keylor Navas kom til klubben, og man skal ikke være et geni for at vide at Navas ville blive førstevalg. Derfor vidste jeg at jeg skulle videre nu. Casillias ville også gerne væk, men han kunne på daværende tidspunkt ikke finde den rigtige vej ud.

Jeg tænkte bare at Milan ville være en god chance for min familie og jeg. Dog var det sværere end forventet, at forlade Real Madrid.

Iker Casillias og jeg mødtes første gang da vi var 18 år, og derefter hang vi ud sammen i fire års tid. I vores fælles Real Madrid-tid spiste vi tit frokost sammen, men efter at vi blev konkurrenter ændrede vores forhold sig meget.”

Læs også: Casillias-skifte aftalt bah hans ryg – blev tvunget ud af Real Madrid