1 – Første spille til at vinde både La Liga, Premier Leauge og Serie A

Ingen spiller har nogensinde vundet disse tre ligaer i samme karriere. Han gjorde det med Manchester United i England og Real Madrid i Spanien. I Italien har Juventus de sidste par sæsoner været dominerede og de har vundet masser af Serie A-titler. I og med, at hans kontrakt er fire år, så mon ikke den 33-årige angriber får denne rekord i hus.

Lederen Christiano Ronaldo

2 – Vinde Champions League med tre forskellige klubber.

Clarence Seedorf er den eneste mand nogensinde til at løfte Champions League-trofæet med tre forskellige klubber. Han gjorde det med Ajax, Real Madrid og AC Milan. Ronaldo kan gå i hollænderens fodspor og blive indehaver af den rekord. Det kræver dog, at han vinder Champions League med ‘Den Gamle Dame’, som Juventus også kaldes. Det er 22 år siden Torino-klubben gjorde det sidst, men måske er det netop grunden til at de har købt ham. Han skal få pokalen hjem til Torino.

Barcelona-spiller slår fast: Han skal vinde Ballon d’Or i stedet for Ronaldo

3 – Vinde seks Champions League-trofæer

Efter at have været hovedårsag til at Real Madrid i løbet af Ronaldos tid har vundet Champions League fire gange (og en enkelt med Manchester United), så kan Ronaldo blive den første spiller til at have seks Champions League-titler til sit navn. Imponerende. Den eneste, der kan prale af det sammen er den tidligere spanske fodbolkdspiller Paco Gento der i midten af det 20.århundrede (omkring 1955) vandt turneringen seks gange med blandt andet Juventus.

4 – En sjette Ballon d’Or-pokal

Ligesom Lionel Messi i Barcelona, så har Ronaldo vundet Ballon d’Or hele fem gange. Og det er i sig selv en rekord – men ikke rigtig noget, når både Messi og Ronaldo har den. Såfremt han vinder den i Juventus, så bliver han den første mand til have seks af Ballon d’Or-pokaler stående derhjemme i pokalskabet. Hvis Ronaldo vinder, så vil det også være første gang for Juventus i 15 år, at en spiller øverst på podiet. Sidste gang var det nemlig Pavel Nedved i 2003.

Brug piletasterne herunder for at komme videre til næste side