Af David Paris 

Dujon Sterling

Den kun 18-årige Dujon Sterling er bestemt en interessant herre. Han var en vigtig del af Englands U19-landshold, der fornylig vandt EM. Tidligere i sæsonen fik han debut i Carabao Cup mod Nottingham Forest og det var bestemt ikke en dårlig præstation han leverede. Han har gode offensive egenskaber som hurtige fødder og god acceleration.

Flere af trænerne på Chelseas akademi har sagt, at de tror på englænderen gennembrud på Stamford Bridge inden for den nærmeste fremtid. Han er back og derfor kunne han måske allerede komme med på bænken i denne sæson, hvis Victor Moses eller Zappacosta bliver skadede.

Kasey Palmer

De fleste kender Kasey Palmer. Han var i sidste sæson udlånt til Championsship-mandskabet Huddersfield der så rykkede op i netop den sæson. Han fik hele 24 kampe og var i flere perioder en fast bestanddel af de startende 11 i danskerklubben, der nu har både Mathias Zanka Jørgen og Jonas Lössl på lønningslisten. Han er i dag 21 år og har repræsenteret England på samtlige ungdomslandshold. Han er offensive midtbane eller fløj og af den grund kan det være svært for ham at få en ordentligt chance. Man skal dog aldrig sige aldrig.

Ethan Ampadu

Ethan Ampadu er kommet til Chelsea fra Exeter i sommer og har i flere medier været nævnt som den nye Xabi Alonso eller Sergio Busquets. Han spiller defensiv midtbane og er kun 17 år, men på banen er blandt dem, der udstråler mest erfaring og overskud. Han fik sin debut mod Nottingham Forest i Carabao Cuppen og var endnu en gang med Carabao Cup-kampen mod Bournemouth i midtugen, hvor han blev kampens spiller.

Hans belønning for sine gode præstationer er, at han ikke er blevet lejet ud af cheftræner Antonio Conte og han kan meget vel være på vej til et gennembrud blandt stjerner som N’Golo Kante og Cesc Fabregas.

Brug piletasterne herunder for at komme videre til næste side