Lewis Baker

Da Jose Mourinho var i Chelsea, sagde han i løbet af 2014-15-sæsonen til den engelske avis The Daily Mail, at hvis ikke Lewis Baker – og holdkammeraterne Dominic Solanke og Izzy Brown, blev faste mænd på det engelske landshold i fremtiden, så skulle skylden skydes på Mourinho selv.

(Photo by Laurence Griffiths/Getty Images)

Midtbanespilleren har allerede fået debut på førsteholdet og i både Middlesbrough i Championsship og i Vitesse i den bedste hollandske række, har han spillet regelmæssig senior-fodbold. Med 22 år er det ved at være på tide at bevise sit værd på den største scene og er spørgsmålet er om Baker kan klare det. Conte ser ikke ud til at have synderligt bemærket Baker, der ikke har fået noget ud af dette halve år i London-klubben.

Callum Hudson-Odoi

Nok den mest ukendte af alle spillerne her på listen. Dette gør dog ikke Callum Hudson-Odois talent mindre. Den kun 17-årige midtbanespiller spillede hver en kamp under U17 VM for England, som de også vandt. Han scorede flere afgørende mål og flere klubber udefra har meldt deres interesse i spilleren på grund af hans gode præstationer. Han er god til at løbe og hans ryk i dybden fra en central plads på midtbanen kan gøre ondt på modstanderen. Han har stadig sin debut til gode, men mon ikke det kommer. Spørgsmålet er så, om han kan omsætte tilliden til et gennembrud?

Tammy Abraham

(Photo by Catherine Ivill – AMA/Getty Images)

Tammy Abraham har i mange år været en del af Chelseas ungdomsafdeling og faktisk har han scoret, hvad der svarer til 74 mål i 98 kampe for Chelsea i ungdomskampe. I seniorfodbold-regi scorede han flotte 23 mål i 41 kampe for Bristol City i den næstbedste engelske række i 2016-17-sæsonen og blev desuden årets spiller i klubben. Det var dog kun en udlejning; Chelsea ejer ham stadig, men måske ikke ret længe endnu.

Abraham har bevist sit værd på seniorfodbold, så hvorfor får han ikke flere chancer i London-klubben?