Noget af det fedeste, man kan bruge sin søndag eftermiddag på, er at spille fodboldspil på sin elskede PS4. I løbet af det seneste årti har Play Station udviklet sig gevaldig meget. Det forholder sig endda således, at de nyeste spil, man kan få til sin PS4, er så livagtige, at man tror, at man er en del af den virtuelle verden. Dette gælder særligt de mange nye sportsspil, der er kommet på markedet i de senere år. Det er nemlig særligt de sportsrelaterede spil, som tiltrækker de danske, såvel som internationale, kunder. I dag kan du få alt fra golfspil til motorsportspil. Der findes i sandhed et væld af forskellige spil på markedet i dag til din PS4. I denne artikel kommer vi til at fokusere på de mest populære fodboldspil, du må eje til din PS4.

Har du ikke allerede en PS4?

Hvis ikke du allerede har en PS4 at spille fede fodboldspil på, så vil vi herfra foreslå dig at investere i én via afbetaling. Afbetaling er nemlig din genvej til at få del i en af de fedeste spilkonsoller på markedet i dag, uden at du går på kompromis med opsparingen eller det månedlige budget. Hvis du kunne tænke dig at spille fede fodboldspil med dine venner, så køb en ps4 på afbetaling her.

Madden NFL 20

Er du vild med amerikansk fodbold og hele NFL universet? Så vil dette spil med garanti være noget for dig! Her har du nemlig mulighed for at opleve amerikansk fodbold på tæt hold, og du kan endda spille sammen med andre engagerede NFL fans online.

FIFA 19

Et af de absolut mest populære fodboldspil til PS4 må uden tvivl være FIFA. Dette populære fodboldspil har hvert år, siden deres spæde opstart, udgivet nye og forbedrede spil til deres mange kunder. Når du spiller FIFA 19, har du enten mulighed for at træne dine spillere op på egen hånd, spille sammen med andre internationale spillere online eller spille sammen med din bedste kammerat ved din side.

FIFA 19 Champions Edition

Med denne nye udgave af FIFA 19 kan du få lov at spille de helt store kampe indenfor den berømte fodboldliga kaldet Champions League. Med dette fodboldspil oplever du de største spillere på helt tæt hold og kan være med til at vinde de vigtigste kampe. FIFA har i den grad formået at gøre deres nyeste spil så livagtige som muligt, og du vil dermed få en oplevelse af at være en del af en fysisk fodboldkamp, når du spiller dette fodboldspil.