Med inspiration fra det engelske medie Goal.com, tager vi et kig på den spillere i Premier League, der i øjeblikket er i bedst – og dårligst – form. Den inkluderer blandt andet danske Kasper Schmeichel, en japansk forsvarspiller og Liverpool-spilleren Alex Oxlade-Chamberlain. Er du enig i vores vurdering?

Målmænd

Hot: 

Kasper Schmeichel – Leicester City-målmanden har været fantastisk på det seneste med gode præstationer og har i skrivende stund to cleen sheets i træk. Mon han kan gøre det samme i weekendens opgør mod Watford, der kun ligger to pladser under danske Kasper Schmeichel og co.

(Photo by Alex Morton/Getty Images)

Thibaut Courtois – Den beligske landsholdsspiller har i de sidste seks kampe han har spillet, fire cleen sheets. Dvs. fire kampe, hvor han har holdt nullet og sørget for at modstanderen ikke har scoret. Det samme kan helt sikkert ske i weekendens kamp om Brighton, der ikke burde volde Courtois og resten af Chelsea-mandskabet de store problemer.

Not: 

Petr Cech – Det er sjældent at en keeper af en Petr Cechs kaliber er at finde på NOT-listen men i denne uge er det desværre tilfældet for den tjekkiske landsholdsspiller. Han har lukket 10 mål i de sidste fem Premier League-kampe fro Arsenal og derfor er kampen mod Crystal Palace fra bunden af Premier League, altafgørende for omverdenenes vurdering af Cechs form og resten af Arsenal-forsvarerets niveau.

Lukasz Fabianski – Swansea City ligger i skrivende stund nummer chok i Premier League og de er inde en særdeles dårlig stime. Modstanderen i weekenden er selveste Liverpool, der i sidste runde slog Manchester City. Svanerne fra Wales kan godt regne med lammetæver af de helt store. Måske Fabianski godt kan regne med at hive bolden ud af nettet et par gange i weekenden – akkurat som han plejer.

Brug piletasterne herunder for at komme videre til næste side