Forsvarer

Hot: 

Antonio Valencia – Landsholdsspilleren fra Ecuador scorede i sidste runde mod Stoke og det samme offensive billede af højrebacken kommer vi  helt sikkert også til at se i næste runde, som er mod Burnley. Den tidligere Wigan-spiller har bidt sig fast i startopstillingen hos Jose Mourinho og de offensive resultater er ved at kunne ses. Både assists og mål formår den 31-årige forsvarsspiller at præstere.

Craig Dawson – Ikke så tit at Craig Dawson nævnes, hvis der skal fremhæves spiller, der i øjeblikket er inden i en god stime. Men det må man i sandhed sige, at 27-årige Dawson er. Han scorede i sidste runde mod Brighton og mod Everton i weekenden kan han måske gøre det igen. Everton-forsvaret er sårbart, så mon ikke Dawson snige sig med op på nogle offensive dødbolde og sørge for at West Bromwich Albion trækker sig sejrrigt ud af kampen.

Not: 

Jamaal Lascelles – Jamaal Lascelles har før været rygtet væk, blandt andet til Arsenal, men han nok ikke en spiller træner Arsene Wenger vil have klubben lige i øjeblikket. Dårlige præstationer og et par fejl har kostet dyr på det seneste og mod Manchester City kan det meget vel gå galt igen i weekenden.

Maya Yoshida – Den japanske forssvarspiller har sammen med resten af Southampton-forsvaret kun holdt nullet én gang i de sidste otte kampe og weekendens modstander er Tottenham, der scorede fire gange mod Everton. Mon ikke Yoshida også får problemer i denne runde.

Midtbanespillere

Hot: 

Paul Pogba – Den franske landsholdspiller var fantastisk for Manchester United mod Stoke i 3-0-sejren i mandags. Han lavede to assists, så det virker til at han er kommet i god form. Måske fortsætter takterne i næste Premier League-runde.

paul pogba løn

Alex Oxlade-Chamberlain – Så man kampen mellem Liverpool og Manchester City vil man vide, at Alex Oxlade-Chamberlain for første gang siden skiftet til Liverpool fra Arsenal i sommers, viste sit sande jeg. Han scoredet et flot mål, lavede en assists og var blændende i The Reds’ 4-3-sejr over City, der på daværende tidspunkt var ubesejrede i den bedste engelske række.

Not: 

Pascal Gross – Det er de færreste der kender Pascols Gross for Brighton, men det er måske med meget god grund. Angriberen har været særdeles anonym for sit hold de sidste par kampe og han bidrager ikke rigtig med noget. Det er som om han har mistet lysten til at spille fodbold og der er ikke noget, der ser ud til at den holdning i fremtiden kommer til at ændre sig.

Xherdan Shaqiri – Det tidligere vidunderbarn Xherdan Shaqiri har indtil videre i denne sæson scoret fire mål og lavet fire assists. Mindre end han plejer i en hel Premier League-sæson. Tiden i Stoke har formet ham godt, men der er ikke noget tegn på, at den tidligere Bayern München-spiller skifter væk fra Britannia Staidium lige foreløbig.

Brug piletasterne herunder for at komme videre til næste side

Angribere

Hot: 

Callum Wilson – Den kun 25-årige angriber fra Bournemouth var toneangivende i holdets sejr over Arsenal i sidste runde. Han udlignede og lagde selv op til holdkammeraten Jordan Ibe. Et tur til West Ham United kam måske få englænderen endnu længere op på topscorerlisten.

Romelu Lukaku – United-spiller Romelu Lukaku er for alvor tilbage efter næsten en måneds pause på grund af en skade. Den tidligere Everton-spiller er formentlig den mest hotte spiller lige nu – han scorer og scorer og intet ser ud til at kunne stoppe den store belgier.

(Photo by Dean Mouhtaropoulos/Getty Images)

Not: 

Marcus Rashford – Lukakus holdkammerat i Manchester United, Marcus Rashford, der også spiller angriber, lider lidt under Lukakus succes. Han har ikke scoret siden 2-1-nederlaget til City for snart lang tid siden, og den 20-årige fodboldspiller sidder oftere og oftere på bænken.