Sæsonen 2016/2017 lakker mod enden, og det samme gør karrieren for en række spillere i både ind- og udland. Her følger et udpluk af disse:

Af Christian Ambæk

Philipp Lahm

Tilbage i 1995 begyndte Philipp Lahms karriere i storklubben Bayern München. Der har han spillet siden, kun afbrudt af et lejeophold til Stuttgart.

Den lille back har spillet en enorm rolle for både klub og landshold og kan se tilbage på store bedrifter. Blandt de mange successer tæller hele otte tyske mesterskaber, seks tyske pokalturneringer, en Champions League sejr og ikke mindst VM-guldet i 2014.

Xabi Alonso

En anden Bayern München stjerne, der også stopper i år, er Xabi Alonso. Spanieren har været vidt omkring siden han kickstartede sin professionelle karriere i Real Sociedad.

Der er mange ting at huske Alonso for: Han var en vigtig brik i Liverpools Champions League mirakel comeback mod AC Milan, ligesom han var en del af Spaniens drømmehold, der blev dobbelte europamestre i 2008 og 2012 og verdensmestre i 2010.

Steven Gerrard

Med i selv samme Champions League finale var også en vis engelsk legende. Steven Gerrard nåede over 500 kampe for Liverpool inden turen gik til LA Galaxy i 2015.

Året 2005 vil være midtbanegeneralens højdepunkt i karrieren, da han udover Champions League sejren også modtog meget personlig hæder. UEFA kårede ham som Årets spiller i klubfodbold og FIFA tildelte ham bronze ved Ballon d’Or.

Frank Lampard

Det er ikke kun Gerrard, England må slippe, når sæsonen er omme. Frank Lampard vil huskes for sin tid i Chelsea, hvor han er den mest scorende spiller gennem tiden.

Med Chelsea har Lampard vundet fire mesterskaber, tre pokalturneringer og både Champions League og Europa League. Lampard har også modtaget en masse personlige titler som blandt andet årets Premier League spiller og næstbedst ved Ballon d’Or i 2005…