Med inspiration fra det engelske medie Goal.com har vi taget et kig på Arsenals nuværende trup. Premier League-mandskabet har ikke imponeret på det seneste og medierne og eksperterne kritiserer mandskabet for ikke at have nok spillere. Det er vil til dels enig i.

Her får du en oversigt over truppen og et bud på, hvem klubben burde skille sig af med og hvem, der er vigtige for Arsenals fremtidige succes.

Spillere der skal ud!

Petr Cech: Den tidligere Chelsea-målmand fylder 36 år til sommer og selvom den tjekkiske landsholdsmålmand stadig er en keeper i verdensklasse, så er han altså ikke god nok til Arsenal og toppen af Premier League mere. Han har ikke holdt et cleen sheet siden oktober sidste år og han har lavet flere urutinerede fejl.

David Ospina: Den colombianske målmand David Ospina var tæt på at forlade Arsenal i sommers, men det blev ikke til noget og i stedet har han måttet affinde sig med at spille pokalkampe og Europa League-kampe for The Gunners, som klubben også bliver kaldt. Han er ikke på samme niveau som Cechc; blandt har han problemer med luftspillet og så er hans evner med fødderne heller ikke for gode. Arsenal har brug for en ny målmand.

Danny Welbeck: Danny Welbeck startede sin tid i Arsenal godt – han scorede mål og var afgørende i sine første kampe siden skiftet fra Arsenal, men i denne sæson har den engelske landsholdsangriber ikke gjort meget væsen af sig. Han er tredjevalg på angriberpositionen bag Aubameyang og Lacazette og så har skader sat en stopper for hans konkurrenceevne. Hans lønningsmidler ville helt sikkert være givet bedre ud… Derfor: sælg ham.

Ud med Welbeck! (Photo by Paul Gilham/Getty Images)

Laurent Koscielny: Mange Arsenal-fans ville nok have det lidt svært ved at lade deres anfører og elskede Laurent Koscielny forlade klubben. Han formåede for et par sæsoner siden at slå selveste Per Mertesacker af holdet, men på det seneste har han både lavet fejl og været i dårlig form – måske fordi han er fyldt 32 år. Ikke desto indre er Koscielny ikke manden man skal have i midterforsvaret, hvis man ønsker at vinde titler og derfor anbefaler vi Arsenal at bruge mange hundrede millioner kroner på en verdensklasse midtstopper.

Brug piletasterne herunder for at komme videre til næste side