Michael Owen mener der er to fodboldspillere, som har chancen for at slå Alan Shearers rekord, som den mest scorende spiller i Premier League.

Af Lasse D. Drescher

Den nuværende fodboldekspert Michael Owen stillede støvlerne på hylden, for omkring 11 års tid siden. Owen kender den tidligere holdkammerat Alan Shearer rigtig godt, eftersom at de både har spillet sammen hos Newcastle og det engelske landshold. Owen mener at der er to spillere, som i hans optik kan slå Shearers rekord.

(Photo by Serena Taylor/Newcastle United via Getty Images)

Shearer har rekorden som den mest scorende spiller, i Premier Leagues historie. Alan Shearer formåede at scorer 260 Premier League-mål i løbet af 441 Premier League-kampe. De to spillere som Michael Owen mener har muligheden for at slå rekorden, er Wayne Rooney og Harry Kane.

Michael Owen udtaler følgende til Squawka:

“Jeg tror det bliver meget svært for nogen som helst at opnå det antal Premier League-scoringer som Alan Shearer opnåede, men der er chance for det. Dog er det vigtigt at sige at da Shearer opnåede hans rekord, havde han problemer med nogle langvarige skader, så derfor har han scoret mange mål, samtidig med at han kæmpede sig tilbage.

Wayne Rooney jagter rekorden, men jeg er i tvivl om han spiller længe nok i Premier League, til at opnå det. Men hvis han bliver, kan der være chance for det. Harry Kane deri mod har mange år foran sig, og han er allerede godt på vej. Jeg tror det er muligt at en af de to slår rekorden, men det bliver en hård kamp.”

Læs også: Mourinho tillader Manchester United-veteran skifte til Kina