Der findes måske ikke nogen værre følelse end at brænde et straffespark. Personligt kan jeg ikke komme i tanke om det. Forventninger og håb, der ikke bliver realiseret, og dermed kan ændre fodboldkampe.

AF: EMIL PLOVGAARD

Bersant Celina brændte i aftes et straffespark på skammeligste vis. Se episoden længere nede i artiklen. Foto: Stu Forster/Getty Images

I løbet af årene har vi set lidt af hvert. Straffespark, som er blevet reddet på mærkværdig og fabelagtig vis af en forrygende målmands reflekser.

Men vi har også set de spark, der er havnet i en helt anden kommune.

Og så findes der så de straffesparksskytter, som aldrig får sendt et skud på kassen.

Et af de mest berømte tilfælde i den sammenhæng er velsagtens Robert Pires, der på grund af et stort pres ”frøs til is” midt i tilløbet.

Og et straffespark magen til Pires’ fik vi i The Championship i denne runde midt på ugen. Det var Bersant Celina fra Swansea, der blev den helt store synder. Hvorfor kan du se lidt længere nede i artiklen.

LÆS OGSÅ: Medie: 7 spillere skifter til Real Madrid til sommer

Kampen begyndte decideret skidt for Swansea, der allerede efter 19 minutter kom bagud i kampen mod West Bromwich Albion. Det var modstandernes Chris Brunt, der stod for målet.

Men de havde den perfekte mulighed for at bringe sig på lige fod med ligarivalerne senere i kampen.

Mike van der Hoorn begik et klodset straffespark på Craig Dawson i feltet, og så tog Bersant Celina sagen i egen hånd.

Det, som skete i forbindelse med eksekveringen af straffesparket, skal man selv se, før man tror det. Straffesparket gik totalt i vasken – Celina blev ikke engang noteret for et skud på mål. Det er godt nok ringe.

Det forfærdelige straffespark

Du kan selv se straffesparket herunder:

Videoen bliver formentlig afspillet i de mange kommende år, og det undrer ikke, at den allerede nu er gået viralt på de sociale medier.

Swansea tabte kampen med 3-0, men Celina kunne altså formentlig have gjort afklapsningen en smule mindre, hvis blot han havde ramt bolden.