Ifølge det spanske medie, AS, så er Real Madrid, under den nye træner, Zinedine Zidane, klar til at hive pungen op af lommen og spendere store summer på stjernespillere til sommer.

AF: EMIL PLOVGAARD

Florentino Perez Zinedine Zidane Real Madrid
Zinedine Zidane og Florentino Perez er enige om, at der skal spenderes store beløber til sommer. Foto: Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images

Klubbens interesse i både Eden Hazard og Kylian Mbappé har længe været en kendt sag for offentligheden, men nu har AS afsløret, at der er yderligere fem spillere i kikkerten hos den spanske hovedstadsklub.

Real Madrid har netop genansat Zinedine Zidane. Det er blot 284 dage siden, at han forlod klubben, men nu er han altså at finde på trænerbænken igen.

LÆS OGSÅ: Dårligt nyt for Liverpool: Vigtig midtbanespiller skadet

I sin første trænerperiode hos klubben vandt han tre Champions League-titler, en La Liga-titel, to VM for Klubhold-titler, to Europæiske Super Cups og en spansk Super Cup.

Siden han forlod klubben, er det dog kun gået ned ad bakke for Los Blancos. På blot ni måneder har man sagt farvel til to trænere. En stribe af dårlige resultater førte til, at Santiago Solari fik sparket.

Det var især exit fra Champions League og Copa del Rey, som fik bægeret til at flyde over hos Real-ledelsen. Nu er argentineren fortid i klubben.

LÆS OGSÅ: GODT NYT: United forlænger aftalen med midtbanespiller

I øjeblikket ligger Real Madrid nummer tre i La Liga, og de har hele 12 point op til rækkens førerhold, FC Barcelona.

Florentino Perez har dog lovet Zinedine Zidane, at han vil få adskillige summer at gøre godt med i sommerens transfervindue.

Ifølge mediet kan hele syv spillere være på vej til Real Madrid til sommer. Det drejer sig om Kylian Mbappé, Neymar, Eden Hazard, Paul Pogba, Sadio Mané, Harry Kane og Eder Militao.

LÆS OGSÅ: DERFOR SPILLER ISCO IKKE FOR REAL MADRID