Det har floreret med rygter i utallige dage om en transfer mellem Liverpool FC og FC Barcelona. Philippe Coutinho meldes nemlig på vej væk fra det engelske. Men nu skulle rygterne endelig være faldet på plads, og en aftale klar.

Således skriver Yahoo Sports i hvert fald, at FC Barcelona får lov til at købe Philippe Coutinho i Liverpool. Mediet skriver endvidere, at Liverpools ejere har informeret brasilianeren om, at han får lov til at få sin begæring om en transfer imødeset, og derfor kan skifte til den catalanske storklub.

Prisen for den brasilianske midtbanespiller er angiveligt den nette sum af 1,2 milliarder kroner, eller 160 millioner euro, såfremt alle bonusaftaler udløses. Den pris vil gøre ham til den dyreste spillere – købt af en spansk klub og solgt af en engelsk klub.

LÆS OGSÅ: Officielt: Monaco henter tidligere Man City-angriber

Uafhængige nyhedssider om klubben står Liverpool-insideren Oliver Bond bag, og han kan berette, at en transfer er på vej væk.

-Ikke den nyhed, I alle har ventet på, men har fået fortalt, at Philippe Coutinho forlader Liverpool i dette transfervindue. 160 millioner euro, fortæller insideren i et tweet.

Med de 1,2 milliarder, der nu bruges på Coutinho, må man sige, at catalanerne i den grad vil bruge en del af de penge, man fik ind i forbindelse med salget af Neymar, der skete, da PSG aktiverede frikøbsklausulen på 1,6 milliarder kroner.

Den spanske klub har allerede hentet franske Ousmane Dembelé i Borussia Dortmund, der kan ende med at få omkring en milliard kroner med diverse bonusser.

Foruden Dembelé er også Paulinho og Nelson Semedo kommet til i dette vindue.

Philippe Coutinho har ikke været i aktion for Liverpool længe, og angiveligt skulle det være, fordi brasilianeren nægter at spille for den engelske klub.

Transfervinduet i England lukker torsdag den 31. august ved midnatstid, mens spanierne har én enkelt dags længere frist, for deres lukker først fredag den 1. september ved midnatstid.

LÆS OGSÅ: Avis: SÅ meget forlanger Liverpool for Sakho