De franske mestre har måttet sande, at de ikke har kunnet holde på deres spillere i dette transfervindue. I stedet er der kommet en masse penge ind, nogle af dem her nu blevet brugt på en ny spiller inden transfervinduet lukker i om bare to dage. 

AF KRISTIAN PARIS

Monacos egen officielle hjemmeside skriver nemlig, at klubben har skrevet under med Stevan Jovetic fra Inter Milan fra Serie A. Han skriver under på en aftale, der løber til 2021.

Jovetic, der tidligere har spillet i blåt for Manchester klubben Man City, Sevilla i La Liga, Fiorentina i Serie A og senest altså Inter Milan i samme række. Nu ryger den talentfulde angriber til de frnake mestre fra Monaco,  hvor han skal forsøge at forsvare mesterskabet i næste sæson.

(Photo by Paolo Bruno/Getty Images)

Jovetic har fortalt følgende til Monacos hjemmeside: “Jeg er meget glad for at være her. AS Monaco er en stor klub, der har været helt i semifinalen i Champions League og vunde den franske titel sidste sæson. Der er nogle helt vilde gode spillere i klubben, og det er derfor jeg har valgt dem. ” 

Monacos præsident Vadim Vasilyev tilføjede yderligere til transferen: “Vi er meget glade for at byde Stevan velkommen i klubben. Hans erfaring med store klubber og hans erfaring i Champions League er bestemt noget vi kan gøre brug af. ” 

“Som 27-årig er en han stadig en god spiller, og vi mener først nu, at han er moden som fodboldspiller. Vi er overbeviste om, at han vil finde sig godt til rette i det nye land, og vi håber på mange gode år sammen.” tilføjede præsidenten.

Efter en skuffende sæson for Man City, hvor angriberen kun scorede 11 mål i 39 kampe blev han solgt til Inter Milan som lejesvend, før aftalen blev gjort permanent.