Selvom tiden i engelske Manchester City har været fuldstændig fremragende, er der nu rygter om, at spanske Pep Guardiola er fortid på Etihad Stadium i Manchester denne sommer.

Guardiola har brugt de sidste tre år hos Manchester City, og den tidligere Barcelona-træner har bygget, hvad der ligner, et engelsk imperium op fra bunden. Med masser af penge i bogen har den taktiske succes-manager og Manchester City leveret gudesmuk fodbold hele vejen igennem.

Spanieren har vundet to Premier League-titler i sin fortsat relativt korte tid i engelsk fodbold. Den seneste kom i den netop overståede sæson, hvor han vandt den nationale the treble ved både at hive mesterskabet hjem, men også to cup-triumfer med FA-cuppen og Carabao-cuppen.

Noget tyder dog måske på, at vi har set det sidste til Manchester City-manageren, der nu højst overraskende bliver rygtet til italienske Juventus denne sommer. Den italienske storklub har sagt farvel til Max Allegri, og derfor er der et potentielt trænersæde ledigt i Torino-klubben.

Ifølge kilder i Italien er Pep Guardiola varm i Juventus, hvor klubben efter et skuffende exit i Champions League til Ajax skal gå all-in for at vinde det eftertragtede Champions League-trofæ i næste sæson. Det håber ledelsen i Juventus på, skal ske med Pep Guardiola ved roret.

Hvad der kunne blive kontroversielt, er et muligt samarbejde mellem den tidligere Barcelona-mand og så portugisiske Cristiano Ronaldo, der sidste sommer drog fra Barcelona-rivalerne Real Madrid til netop Juventus for 100 millioner euro.

Max Allegri har efter fem sæsoner i spidsen for Den Gamle Dame vundet det italienske mesterskab samtlige sæsoner. Men den taktisk stærke italiener er altså officielt fortid på Juventus Stadium i Italien efter denne sæson.