I dag lavede Liverpool sin anden signing i dette transfervindue. Liverpool har allerede anskaffet sig den serbiske midtbanespiller Marko Grujic, og i dag signede de en ung polsk målmand Kamil Grabara, der med kun 17 år på bagen ryger direkte ind på Liverpools fodboldakademi.

I følge flere engelske medier som Daily Star og Liverpool Echo, så signede Liverpool den unge målmand lige foran både Manchester City og Manchester United som begge havde vist stor interesse for den polske målmand. Grabara blev signet for 2,5 millioner kroner.

2015.11.14 CHORZOW"nPILKA NOZNA 3 TRZECIA LIGA SEZON 2015/2016 MECZ RUCH II CHORZOW - REKORD BIELSKO BIALA"nN/Z KAMIL GRABARA"nFOTO NORBERT BARCZYK / PRESSFOCUS/MB MEDIA

Grabara (Getty Images)

Flere eksperter vurderer at en af Liverpools svageste led er på målmandsposten, men hos fodboldspilleren.dk forventer vi ikke Grabara er en målmand, der satses på nu. Han er en målmand, der er købt til fremtiden, og den polske målmand skal nok ikke forvente meget tid på førsteholdet de første par år.

Læs også:

Thierry Henry som kommende træner for Arscenal?