Borussia Dortmund-forsvarsspilleren Sokratis Papastathopoulos rygtes væk fra den tyske storklub. Der er ifølge det tyske medie stor interesse, fra flere europæiske storklubber.

Af Lasse D. Drescher

Ifølge det tyske medie Bild har Arsenal stor interesse, i nuværende Bundesliga-forsvarsspiller. Det er den 29-årige græske midtstopper Sokratis Papastathopoulos, som til dagligt spiller for Borussia Dortmund.

(Photo by Maja Hitij/Bongarts/Getty Images)

Sokratis Papastathopoulos har tidligere været rygtet mod Premier League-storklubben. Da rygtet var der sidst, endte det ikke ud i en afsluttet handel. Det forventes ifølge Bild at Sokratis skulle have interesse i at prøve kræfter med Premier League.

I de seneste sæsoner var Sokratis Papastathopoulos og Mats Hummels super solide, for den tyske storklub. Men efter at Mats Hummels skiftede væk fra Borussia Dortmund og tog til Bayern München, har Dortmunds forsvar ikke været det samme.

Sokratis kunne derfor hav en solid mulighed, for at kunne prøve kræfter med Premier League, efter flere sæsoner i den tyske Bundesliga. Dog er der ifølge det tyske medie stor interesse fra andre europæiske storklubber, end Arsenal.

De andre klubber som også viser interesse, er den italienske storklubJuventus, og Premier League-storklubberne Manchester United og Chelsea. Dog melder Bild at det er Arsenal som skulle være i førersædet, i jagten på den græske forsvarsspiller.

Er det på tide Sokratis forlader Dortmund?

29-årige Sokratis Papastathopoulos tog tilbage i 2013 skiftet væk fra Bundesliga-klubben Werder Bremen, til Borussia Dortmund hvor han har spillet lige siden. Meldingen lyder på at Arsenal så ville bruge Laurent Koscielny og Sokratis som et solidt makkerpar.

Så er der selvfølgelig også tyskeren Shkodran Mustafi, som indtil nu har været den primære makker til Koscielny. Dog meldes det at Arsenal gerne vil have et større udvalg, således at de kan spille med en breddere trup, med flere muligheder. Det gælder selvfølgelig også i forsvaret.

Læs også: Liverpool jagter Karius-konkurrent: Kigger hos Premier League-konkurrent