Loris Karius kan ifølge engelsk medie se frem til konkurrence, fra en engelsk målmand hos Liverpool. Det er Stoke-målmanden Jack Butland som endnu engang, rygtes mod den engelske storklub.

Af Lasse D. Drescher

Liverpool har ifølge det engelske medie Daily Star, stadig problemer på målmandsposten. Det meldes at Jürgen Klopp og Merseyside-storklubben, har en nuværende Premier League-målmand i kikkerten.

(Photo: Getty Images)

Det er en engelsk målmand, som tidligere har været rygtet mod Liverpool. Der er tale om den 25-årige englænder Jack Butland, som til dagligt spiller for Premier League-klubben Stoke. Stoke har i denne sæson haft store problemer i den bagerste kæde.

Grundet problemerne med at lukke mange mål ind, så har Jack Butland endnu engang været rygtet væk fra Stoke. Dog bliver der stadig stillet spåørgsmåltegn ved, om hvor vidt Jack Butland er af den klasse som Liverpool har brug for.

Da Liverpool for alvor er kommet tilbage i toppen af Premier League-storklubben, samtidig med at de er tæt på en Champions League-finale i denne sæson. Liverpool har på nuværende tidspunkt to målmænd, som kæmper om pladsen i startopstillingen.

Spillerne er Loris Karius og Simon Mignolet. Simon Mignolet var i starten efter hans skifte fra Sunderland til Liverpool, foretrukket valg hos Liverpool. Men nogle fejl og dårlige præstationer, resulterede i at der blev hentet en ny målmand til Anfield.

Er Karius god nok, eller skal der hentes endnu en forstærkning til klubben?

Det er så der tyskeren Loris Karius kommer ind i billedet. I starten var det også svært for Loris Karius, men i den seneste lange periode har han været foretrukket. Karius har i flere kampe vist solidt niveau, men der er stadig fejler og mangler at finde af og til.

Liverpool-fansene håber formentlig fortsat på, at klubben går ud og forstærker målmandsposten med en rigtig solid signing, som kan stå godt mere eller mindre hele tiden.

Læs også: Tidligere Tottenham-træner: Jeg tror Real Madrid-profil kommer hjem til Tottenham