Englænderen Harry Redknapp viser tydelige tegn, på at han gerne vil se Gareth Bale spille for Tottenham igen. Redknapp mener nemlig at Gareth Bale er en spiller, som gerne vil tilbage til Tottenham, hvor han slog igennem.

Af Lasse D. Drescher

Harry Redknapp er et kendt ansigt i Premier League, hvor han har været træner for flere klubber. Både for storklubber, men også for nogle mindre og også nogle nedrykningstruede klubber.

(Photo by Denis Doyle/Getty Images)

Den nu 71-årige Redknapp, har været træner for klubberne Bournemouth, West Ham United, Portsmouth, Southampton, Tottenham og Queens Park Rangers. Da Harry Redknapp var træner for Tottenham Hotspurs, befandt Gareth Bale sig i den engelske storklub.

Englænderen udtaler sig til Mirror, om hvilken Premier League-klub der ville passe bedst til Gareth Bale. Redknapp fastslår ifølge mediet, at det ikke er José Mourinho og Manchester United som tidligere har vist stor interesse.

Harry Redknapp udtaler følgende til Mirror:

“Jeg tror at han vil komme hjem igen. Han er en som elsker at være hjemme. Jeg kan huske jeg har givet ham fire-fem dage fri, da vi var hos Tottenham, så han kunne tage til hjemlandet og besøge hans mor.

Han har været ude og opleve verden, men han er en som elsker at være hjemme i de velkendte rammer, derfor tror jeg han kommer hjem til Tottenham igen. Han ville være en fantastisk spiller at se hos Tottenham, endnu engang.

Han er en suveræn spiller, specielt fordi han kan spille flere positioner, og systermer. Han startede ud som venstreback, og nu bliver han brugt på alle de offensive positioner, fordi han har udvilket sig til det.

Hvis Gareth Bale skal tilbage til Premier League, bliver det selvfølgelig hos en af de helt store klubber i Premier League. Der kunne Tottenham Hotspurs være en solid mulighed, og jeg ville elske at se Bale hos Tottenham igen.”

Læs også: Louis van Gaal i spil til Arsenal-job: Jeg er ikke gået på pension endnu