Ifølge rygter er både FC Barcelona og Real Madrid ude efter Borussia Dortmunds franske kantspiller, Ousmane Dembelé. De kommer dog til at skulle imødekomme en meget høj pris.

epa05408717 New signing Ousmane Dembele warms up during the training kick-off of German Bundesliga soccer club Borussia Dortmund at the BVB training grounds in Dortmund, Germany, 05 July 2016. EPA/BERND THISSEN

Ousmane Dembelé spås af mange fodboldeksperter som Neymars afløser i Barcelona, men der kan være nogle forhindringer på vejen, hvis catalanerne skal realisere drømmen om kantspilleren.

Dortmund er nemlig – som resten af fodboldverdenen, formentlig – bevidste om, at FC Barcelona har lommen fuld af guld efter salget af Neymar til PSG for 1,65 milliarder.

LÆS OGSÅ: Benitez ikke tilfreds: De er sindssyge

Derfor mener de, ifølge Sky Sports, at Dembelé skal koste 1,1 milliard.

Såfremt Dortmund sælger ham til den forlangte pris, kan de se frem til en fortjeneste på omkring en milliard på stjernefrøet.

LÆS OGSÅ: Høje ambitioner: DBU vil have endnu et EM til Danmark

Den tyske klub, der er placeret midt i Ruhr-distriktet, hentede nemlig Dembelé til klubben fra franske Rennes i sommeren 2016 for sølle 100 millioner.

Dembelé er en alsidig spiller, og kan dække samtlige offensive pladser på banen. I sin debutsæson for Dortmund lavede han ti mål.

LÆS OGSÅ: Romas sportschef optimistisk: Har aldrig lagt så stort bud