Den 28-årige Borussia Dortmund-angriber Pierre-Emerick Aubameyang har i en lang periode været rygtet væk fra Bundesligaen. Der meldes endnu engang stor interesse i den velspillende angriber, fra to europæiske storklubber. Aubameyang afslører dog samtidig at han ikke har en plan om at spille i Premier League.

Af Lasse D. Drescher

Den 28-årige Borussia Dortmund-stjerne Pierre-Emerick Aubameyang rygtes endnu engang væk, fra den tyske storklub. Den velspillende angriber er endnu engang blevet en eftertragtet herre, blandt de europæiske storklubber.

(Photo: Getty Images)

Mediet Telefoot skriver at det forventes, at der til januar vil være flere storklubber som deltager i jagten på Aubameyang. Real Madrid og Manchester City er de to klubber som mediet forventer, har størst interesse i den 28-årige angriber.

Borussia Dortmund-stjernen har startet sæsonen solidt ud, hvor det er blevet til otte mål som er samme antal som Robert Lewandowski. Pierre-Emerick Aubameyang har tidligere udtalt at han drømmer om, en dag at komme til at spille for Real Madrid.

Pierre-Emerick Aubameyang udtaler følgende til Telefoot:

“Jeg har aldrig rigtig haft lysten, for at spille hos en Premier League-storklub. Der er ikke mere i det, det er bare min personlige holdning. Jeg er meget glad her hos Dortmund, og jeg har fundet ud af at Dortmund er min familie.

Den 28-årige angriber fik sit gennembrud hos den franske klub St. Etienne. Aubameyang spillede hos St. Etienne i perioden 2011 til 2013. Det blev til 54 kampe og 29 mål i løbet af de 54 kampe for den franske klub.

I 2013 forlod Pierre-Emerick Aubameyang så den franske klub, og skrev under med Bundesliga-storklubben Borussia Dortmund. Siden da er det blevet til 128 kampe for Borussia Dortmund, og 85 mål.

Borussia Dortmund-angriberen har en klub som han drømmer om at spille for. Og som jeg nævnte tidligere er det den spanske gigant Real Madrid. Så det forventes at det hele kommer an på om Real Madrid er klar til at byde hvad Dortmund kræver.

Læs også: Liverpool-legende drømmer: Ønsker PL-stjerne skriver under med Liverpool