Liverpool-legenden Steven Gerrard, ønsker at se en spiller skifte til Liverpool. Det er Tottenham-stjernen Harry Kane, som Gerrard drømmer om at se spille for “The Reds”.

Af Lasse D. Drescher

Det engelske medie Sportbible skriver at Steven Gerrard nu har udtalt, hvilken spiller Liverpool skal hente til klubben. Den erfarne Liverpool-legende har spillet for Liverpool i 17 sæsoner, og det er blevet til over 700 kampe for Merseyside-storklubben.

(Photo by Michael Regan/Getty Images)

Steven Gerrard har gennem sin tid hos Liverpool, spillet sammen med en række stjernespillere. Derfor understreger det engelske medie samtidig, at Gerrard formentlig godt ved hvad han taler om.

Der hvor Steven Gerrard mener Liverpool bør forstærke sig, er på angrebs-positionen. Liverpool har en stærk offensiv med Philippe Coutinho, Sadio Mané, Roberto Firmino og Mohamed Salah. Der er dog ingen af de førnævnte spillere som decideret er angribere.

Der er selvfølgelig den engelske angriber Daniel Sturridge, men det tyder ikke ligefrem på at Jürgen Klopp vil bruge Sturridge.

Spilleren som Steven Gerrard mener Liverpool skal hente til Anfield, er den engelske angriber Harry Kane. Tottenham-angriberen Harry Kane er en af europas farligste angribere på nuværende tidspunkt.

Steven Gerrard udtaler følgende til Sky Sports:

“Harry Kane er i form, og han har verdensklasse. Hvis man kigger på antal mål, og hvordan han har spillet, så det yderst positivt. Jeg har både set og hørt at han bruger meget tid på anlægget, og forsøger at blive bedre og bedre. Jeg er glad for han er engelsk, og jeg ønsker at han bliver en Liverpool-spiller!”

I løbet af september måned har engelske Harry Kane formået at lave 13 scoringer, i løbet af otte kampe for Tottenham. Det forventes dog ikke at Tottenham har interesse i at sælge deres stjerne, og på ingen måde til en direkte Premier League-konkurrent.

Det engelske medie understreger dog at det formentlig er et skifte, som ikke kommer til at ske. Medmindre Liverpool de står klar med absurd mange penge, for at sikre sig Harry Kane.

Læs også: PSG-stjerne er fortsat utilfreds: FC Barcelona står klar!