Den 29-årige PSG-stjerne Angel Di Maria er ikke førstevalg hos den franske storklub fortsat, efter Neymar og Kylian Mbappé er kommet til klubben. Der er fortsat stor interesse fra FC Barcelona, i den argentinske kreatør.

Af Lasse D. Drescher

Det engelske medie Express understreger, at argentinske Angel Di Maria ikke har glemt, at PSG har planer om at sælge ham. Den franske storklub har nemlig afsløret lidt om, at de vil sælge nogle spillere for at dække omkostningerne for Neymar og Kylian Mbappé.

(Photo credit should read THOMAS SAMSON/AFP/Getty Images)

Den 29-årige argentinske kreatør har været en af de spillere, som forventes at kunne hive PSG en del penge hjem. Den spanske storklub FC Barcelona har tidligere vist interesse i argentineren, og det forventes de muligvis forsøger igen til januar.

FC Barcelona forsøgte i slutningen af transfervinduet, at få hentet en stjernespiller ind for Neymar. FC Barcelona havde spillere som Philippe Coutinho, Angel Di Maria, Jean Seri, og italienske Marco Veratti.

Det lykkedes dog ikke den spanske storklub at sikre sig nogen af de førnævnte spillere. Men den spanske storklub formåede dog i sidste ende, at sikre sig Borussia Dortmund-stjernen Ousmane Dembélé.

Har FC Barcelona brug for den argentinske kreatør?

Dembélé har fået en rigtig god start for FC Barcelona, men han pådrog sig en alvorlig skade og er derfor på sidelinjen. Det forventes dog at Dembélé formentlig bliver en stor succes, hos den spanske La Liga-gigant.

Det franske medie L’Equipe skriver samtidig at buddet som FC Barcelona sendte mod PSG på deadline day, lød ifølge mediet på omkring 425.000.000 kroner. Det forventes ifølge det franske medie at FC Barcelona ikke ligefrem har en mangel på penge.

Det meldes ifølge det franske medie at FC Barcelona har et solidt overskud, selv efter de har hente to spillere til klubben. De to spillere som er hentet til klubben er Paulinho og Ousmane Dembélé.

Læs også: Juventus bekræfter: Bød på Liverpool-stjerne denne sommer