Af Anders Lang Jensen

Selvom sommerens transfervindue smækkede i for godt en måned siden, kører transfermøllen stadig ufortrødent. En historie, der kørte hele sommeren, er nu bekræftet fra italienske Juventus´ side.

Photo by Mike Hewitt/Getty Images

Det drejer sig om en interesse i Liverpools tyske midtbanemand Emre Can. Hele sommeren florerede rygterne omkring et muligt skifte til de italienske giganter for den tyske landsholdsspiller. Interessen var stor fra ”Den Gamle Dame”, men et storskifte for Can løb ud i sandet.

Tyskeren er netop gået i gang med sæsonen med resten af Liverpool-staben. En sæson som meget vel kan blive hans sidste på Anfield. Kontrakten med den engelske storklub udløber til næste sommer, og interessen fra Juventus forventes at fortsætte.

Photo by Andrew Powell/Liverpool FC via Getty Images

Tyskeren blev skiftet ind i gårsdagens kamp for Liverpool, der bød på en 1-1´er ude mod oprykkerholdet fra Newcastle. Juventus er angiveligt lune på Can, som de har været i en lang række transfervinduer efterhånden, hvis man skal tro flere engelske kilder heriblandt Mirror.

Om interessen og et muligt bud til januar igen kommenterer direktøren i den italienske storklub, Beppe Marotta, på til mediet Premium Sport.

Photo by Mario Carlini / Iguana Press/Getty Images

”Vi kommer nok ikke til at lave et januar-bud på ham. Vi har et meget godt hold med mange dygtige midtbanespillere. Vi har stor tiltro til vores mandskab og disse gutter. Og vedrørende Emre Can tror jeg ikke, at Liverpool vil sælge ham til januar.”

”Vi lavede et bud på ham denne sommer, men her ville Liverpool ikke sælge ham. Derfor tror jeg ikke ligefrem, at de vil ændre deres mening omkring dette i midten af en sæson”, slutter Marotta.

Kontraktforhandlingerne mellem den fysiske midtbanemand og klubben på Anfield er angiveligt gået i hårdknude. Total stilhed har der været på den front i efterhånden lang tid, hvorfor fremtiden på Anfield for Can er særdeles tvivlsom.