Cristiano Ronaldo er naturligvis en omdiskuteret herre. Fremtiden bliver konstant diskuteret omkring portugiseren. Nu er der dog interessante rygter omkring Madrid-stjernen over dem alle.

Af Anders Lang Jensen

Lederen Christiano Ronaldo

Portugals Cristiano Ronaldo er ikke på vej tilbage til Manchester United som ellers de sidste mange transfervinduer har været på tale. Han skal måske et smut til italiensk fodbold. Det melder dagens rygter.

Hver sommer er der rygter om Cristiano Ronaldos fremtid, og denne sommer er ikke anderledes. De seneste år er Real Madrid-stjernen dog primært blevet rygtet tilbage til Premier League. England og Manchester United nød godt af portugiseren fra 2003 til 2009, og det har længe ligget i kortene, at han skulle tilbage til Old Trafford.

 

Italiensk presse skriver, at et skifte til Juventus er hele ”95 procent sikkert” og at der blot mangler enighed imellem klubberne før verdensstjernen Ronaldo skifter fra Madrid til Torino-klubben. Og prisen skulle langt fra være et problem.

Ronaldos frikøbsklausul er på omkring 900 millioner kroner. En pris, Juventus angiveligt gerne betaler. Italienerne ser nemlig Real Madrid-stjernen som manden, der kan føre dem til Champions League-trofæet, de har jagtet i flere år.

 

Det skriver italienske Tuttosport, der samtidig mener at vide, at Ronaldo selv også er interesseret i skiftet. Han er efter sigende fristet af udfordringen om at bringe Champions League-trofæet til Italien.

Tidligere har Real Madrid vist interesse for Juventus´ Paulo Dybala, men der skulle angiveligt ikke være tale om en byttehandel mellem de to store europæiske storklubber. Det er ren og skær transferoverførsel på svimlende 900 millioner kroner fra Juventus hvis en handel bliver officiel.