Af David Paris 

Hvad er det? 

U17 VM-finalen mellem Spanien og England. Sidste gang de to hold mødte hinanden i sommers, da Spanien slog England på straffespark i EM-finalen.

Hvornår er der kick-off? 

Kampen er i lørdag den 28. oktober 2017 og den starter 16.30 dansk tid. Rent fysisk spilles kampen i Indien, i byen Kolkata.

Phil Foden, der ses som den midterste af de tre personer i billedet, er en vigtig mand for det engelske U17-landshold, der skal forsøge at revanchere over Spanien, lørdag eftermiddag. Til dags piller han i Manchester City. (Photo: The Telegraph)

Hvor kan jeg se den? 

Hvis du ikke lige har økonomiske overskud eller tid til at tage til Indien og være til stede til kampen, så kan den ses på Eurosport 1 eller streames på BBC’s hjemmeside.

Hvad er oddsne? 

England-sejr 13/8

Spain-sejr 29/20

Uafgjort 13/5

Gennemgang af holdene

England: England har været helt ‘outstanding’ i kampene op til finalen og det er ikke nogen overraskelse, at den talentfulde årgang endnu en gang er i finalen i en stort slutrunde. Holdets helt store stjerne er Liverpool-spilleren Rhian Brewster, der både i kvartfinalen og i semifinalen lavede et vaskeægte hattrick. Først mod USA i 4-1-sejren og siden mod selveste Brasilien i europæernes 3-1-sejr. En anden spiller, der kan nævnes er midtbanespillere Phil Foden, der er styrmanden på midtbanen. Til daglig er han Manchester City-spiller og rygterne går på, at flere klubber har meldt deres interesse i ham.

Spanien har haft en lidt andet vej til finalen. De slog i finalen Mali, der sensationelt havde klaret sig til at være blandt de sidste fire mandskaber. Mandskabet fra sydeuropa, har som sådan ikke én stor stjerne – der er ikke en mand, der scorer alle målene eller afgør kampene på egen hånd.

Den engelske landstræner Cooper udtaler følgende: “Jeg tror virkelig på vores spillere – uanset hvem vi spiller mod, er vi bedre end dem. Men kun når vi arbejder hårdt og overholder vores aftaler. Finalen er ikke en kamp, der er vigtigere end nogen anden i spillernes kortere karriere. Vi skal bare ud og gøre som vi plejer. “