Premier League-storklubben Manchester United har ifølge engelsk medie, to europæiske profiler i kikkerten. Det er to midtbanespillere, som til dagligt spiller for Real Madrid og Paris Saint-Germain.

Af Lasse D. Drescher

Det engelske medie Daily Express skriver at Manchester United, har stor interesse i at forstærke midtbanen med to nye spillere. De to spillere som Manchester United har interesse i at sikre sig, befinder sig i Ligue 1 og La Liga.

(Photo: Getty Images)

Midtbanespillerne som ny rygtes mod Premier League-storklubben, er Real Madrid-profilen Toni Kroos og PSG-midtbanespilleren Marco Veratti. De to førnævnte spillere er profiler i deres respektive klubber, så derfor bliver det formentlig ikke billigt.

Prisen på den italienske PSG-midtbanespiller Marco Veratti, ligger ifølge mediet på omkring 535.000.000 kroner. Den italienske midtbanespiller har flere gange været sat i forbindelse med et skifte væk, fra den franske storklub.

Den tyske landsholdsspiller Toni Kroos, er velspillende hos den spanske storklub Real Madrid. Det forventes at prisen på Toni Kroos vil ligge på omkring 615.000.000 kroner. Derfor vil det altså blive meget dyrt, hvis Manchester United skal sikre sig de to spillere.

Går Premier League-storklubben ud og vil sikre sig de to førnævnte midtbanespillere, skal der altså spenderes en kæmpe sum penge. Den samlede sum vil formentlig ligge på omkring 1.150.000.000 kroner, ifølge det engelske medie Daily Express.

Går Manchester United ud og handler stort ind?

Dog er der ifølge det engelske medie en større tvivl, om hvor vidt Manchester United vil gå ud og bruge den store sum penge. Da de i de seneste par transfervinduer, har været ude og handle stort ind og bruge mange penge.

Men der er ingen tvivl om at Marco Veratti og Toni Kroos kunne være to super solide forstærkninger, til Manchester Uniteds midtbane. De kunne nok gøre pasningsspillet stærkere hos den engelske storklub, både i defensiven men også når der skal skabes noget offensivt.

Læs også: Journalist: Leicester-profil er tæt på skifte til Liverpool