Leicester-profilen Wilfried Ndidi er ifølge engelsk medie og en guineansk journalist tæt på et skifte, væk fra den engelske klub. Der er interesse fra storklubben Liverpool.

Af Lasse D. Drescher

Wilfred Ndidi på 21 år, spiller til dagligt for Premier League-klubben Leicester. Den nigerianske midtbanespiller har overrasket mange, med hans gode præstationer for Leicester. Der er ifølge mediet Teamtalk stor interesse fra Premier League-konkurrent.

(Photo by Laurence Griffiths/Getty Images)

Det er ifølge engelsk medie helt tydeligt, at Jürgen Klopp gerne vil forstærke midtbanen hos Liverpool. Premier League-storklubben har sikret sig RB Leipzig-stjernen Naby Keita, som vil skifte til Liverpool til næste sæson, skriver mediet.

Men det tyder også på at Klopp og Liverpool stadig gerne vil forstærke, deres midtbane med et køb af Leicester-spilleren Wilfried Ndidi. Den unge nigerianer har været velspillende, og han forventes ifølge mediet at kunne få en stor rolle, hos Liverpool på Anfield.

Emre Can har været solid for Liverpool, men han har også i længere tid været rygtet væk fra den engelske storklub. Der har specielt været stor interesse i Emre Can, fra den italienske storklub Juventus.

Der er ifølge det engelske medie en større sandsynlighed for, at vi kommer til at se tyskeren  forlade Anfield. Det er så der at den unge velspillende Leicester-midtbanespiller Wilfried Ndidi, ifølge mediet kommer ind i billedet.

Forlader den unge nigerianer Leicester?

Wilfried Ndidi har som sagt været velspillende, og han har for alvor fået sit gennembrud hos Leicester i denne sæson. Wilfried Ndidi har startet inde i alle Leicesters 30 Premier League-kampe, som de har spillet.

Mediet skriver samtidig at der er en guineansk journalist, som har skrevet om at Ndidi er på vej mod Liverpool. Journalisten skulle have fundet ud af, at Ndidi gerne vil til Liverpool og at det blot er Leicester som skal godkende at det bliver til en handel, når transfervinduet åbner op.

Læs også: Salah er eftertragtet af europæiske storklubber: Kan blive verdens dyrest solgte spiller