Mohamed Salah er ifølge det italienske medie Calciomercato, blevet sat i forbindelse med et Liverpool-exit.  Der er interesse fra to La Liga-storklubber og en fransk storklub.

Af Lasse D. Drescher

Den 25-årige egyptiske stjernespiller Mohamed Salah, rygtes ifølge Calciomercato endnu engang væk fra Liverpool. Ifølge det italienske medie er der stor interesse i Mohamed Salah, fra tre europæiske storklubber.

(Photo by Dino Panato/Getty Images)

Klubberne som viser stor interesse i Premier Leagues helt store sensation i denne sæson, er at finde i La Liga og Ligue 1. De tre klubber som jagter den 25-årige Mohamed Salah er Real Madrid, FC Barcelona og Paris Saint-Germain.

De tre førnævnte klubber har ifølge mediet alle store intentioner, om at de følger egypteren ret tæt på. Liverpool har også afsløret at de kræver ekstrem mange penge, hvis der skal være en chance for at Salah bliver solgt.

Pengesummen som Liverpool skulle afsløre er mindstebeløb, er ifølge mediet 1.700.000.000 kroner. Såfremt at det når til at blive en aktuel og afsluttet handel, så vil  Salah blive den dyrest solgte fodboldspiller.

Philippe Coutinho var længe den helt store stjerne, hos Premier League-storklubben Liverpool. Coutinho blev så solgt i løbet af januars transfervindue, og det var i manges øjne et kæmpe problem for den engelske klub.

Så blev der hentet egyptiske Mohamed Salah til klubben, og han har overtaget rollen og overrasket alt og alle. Nu er det dog også tydeligt at Jürgen Klopp og Liverpool håber på, at kunne holde fast i Mohamed Salah.

Forbliver den glade egypter hos Liverpool?

Dog tyder det også på at Mohamed Salah er meget glad, for at befinde sig hos Liverpool. Derfor kan det forventes at han gerne vil blive på Anfield. Dog kan de tre førnævnte klubber tilbyde Mohamed Salah Champions League, mere eller mindre hver eneste sæson.

Liverpool har ikke som sådan været en stor kæmper i europæisk fodbold, i de seneste par sæsoner. Men de er dog kommet langt og er stadig med i Champions League, i denne sæson.

Læs også: Hudærlig Messi: Har grædt mange gange over de tabte finaler, men håber det er argentinas år