Lionel Messi har udtalt til argentinsk medie, at han mener landsholdet bliver kritiseret for hårdt. Samtidig med at Messi fastslår, at han håber på at dette er året for det argentinske landshold.

Af Lasse D. Drescher

Den 30-årige argentinske FC Barcelona-stjerne Lionel Messi skal til VM-slutrunden med Argentina, når vi når til sommer. Dog er der også en form for tvivl og usikkerhed at spore, i en udtalelse som aden argentinske stjerne er kommet med.

Argentina Messi

(Photo: Getty Images)

Lionel Messi drømmer om at kunne vinde en VM-slutrunde, med det argentinske landshold. Dog er chancen for at Argentina går hele vejen ikke særlig stor, hvis man spørger bettingsider og fodboldeksperter.

Den argentinske Barcelona-stjerne mener også at det argentinske landshold og spillerne på holdet, er blevet unfair behandlet af de argentinske medier.

Lionel Messi udtaler følgende til La Cornisa TV:

“Jeg føler bare at gruppen af spillere vi har nu, er solide. Men det tyder på at mange mener at de tre finaler vi har nået, er ligegyldige. Der bliver kigget på resultater og trofæer, og ærgerligt nok har vi været i tre finaler og tabt dem alle.

Mange ting er blevet sagt om os, og den hårde kritik slår hårdt. Men fansene og medierne forventer at vi udretter noget stort, og vi frygter at få mere kritik hvis nu det ikke går som alle forventer og håber.

Jeg drømmer om at stå og løfte pokalen efter finalen, og hver gang vi nærmer os en slutrunde, bliver den følelse bare endnu større. Jeg har også grædt meget, over de finaler vi har tabt. Jeg håber inderligt på at det vil gå os godt til sommer.”

Lionel Messi vinder mange trofæer og titler med FC Barcelona, og som fodboldspiller. Derfor er det forståeligt at det største ønske Lionel Messi har, er at vinde VM-slutrunden med hans eget land.

Læs også: Monterhandel i kulissen: Barcelona henter dansk Superliga-spiller