Ifølge den tidligere Chelsea og Real Madrid-træner, Jose Mourinho, så har Chelseas absolut største stjerne Eden Hazard både personligheden og evnerne på banen til at spille for Real Madrid. Og tilmed blive en af verdens aller største stjerner. Det skriver Goal. com i dagens avis.

Den portugisiske nu fyrede Manchester United træner Jose Mourinho har udtalt sig om sin tidligere spillere Eden Hazard. Den belgiske landsholdsspiller har nemlig været rygtet væk fra Stamford Bridge i de sidste to transfervinduer og ifølge Mourinho, kunne han godt forlade klubben før kontrakten udløber i sommeren 2020.

AV: Chelseas førstehold kunne ikke vinde over klubbens ungdomshold!

Ifølge hovedpersonen selv, Hazard, så er han usikker på, hvor hans fremtid ligger efter kontraktudløb 2020 sommeren. Det skulle Hazard have udtalt til en lokal London-avis. Så muligheden for at han forlader The Blues er stor.

Hvor skal han så hen? Madrid

Såfremt han forlader Chelsea, så er spørgsmålet hvor han så skal spille. Mourinho er sikker. Han siger: “Eden Hazards ambitioner? at spille for Chelsea hele karrieren eller tørne ud for en gigant klub som Real Madrid??? Jeg ved det ikke for jeg har ikke snakket med ham et stykke tid. Men lad os snakke om talent. Har han evner til at spille for Real Madrid? ja helt sikkert. Har han personligheden? Ja han har ydmygheden men samtidig selvtilliden til at være en helt stor stjerne for et fyldt Santiago Bernabeu.”

Senest understregede Hazard sin stjerne -status ved at score overlegent med et lop på straffespak i straffesparkskonkurrence mod Manchester City søndag. Det var i finalen i Carabao Cuppen. Som Chelsea dog tabte på netop straffe 5-3.