Der er stor interesse i målfarlig Serie A-angriber, fra flere europæiske storklubber. Specielt Real Madrid har stor interesse, ifølge spansk medie.

Af Lasse D. Drescher

Det spanske medie Don Balon skriver at den spanske storklub Real Madrid, har en angriber i kikkerten. Det tyder på at de formentlig har planer om at erstatte Karim Benzema, eller blot finde en som kan kæmpe med Benzema om pladsen i startopstillingen.

(Photo by Claudio Villa – Inter/Inter via Getty Images)

Real Madrid har i disse dage solgt superstjernen Cristiano Ronaldo, til den italienske storklub Juventus. Så kan de penge formentlig bruges på at sikre sig stjernespilleren, som de nu jagter, som til dagligt spiller for Inter Milan.

Det er argentineren Mauro Icardi, som efter flere gode sæsoner i Serie A, endnu engang rygtes væk. Dog har det altid været et problem for storklubberne, at den unge argentiner har kostet så meget som han gør.

25-årige Mauro Icardi koster ifølge mediet omkring 820.000.000 kroner, at hente væk fra den italienske storklub. Dog forventes det at Real Madrid skulle være klar til at sende de mange millioner mod Inter Milan, plus en spiller.

Spilleren de vil sende til Inter Milan, er kroaten Mateo Kovacic. Kovacic spillede netop for Inter MIlan, i perioden 2013 til 2015, hvor turen derefter gik til den spanske storklub Real Madrid. Det er dog ikke blevet til super meget spilletid, for kroaten i den spanske storklub.

Forlader den argentinske stjerne Inter Milan denne sommer?

Mauro Icardi har spillet omkring 182 kampe for den italienske storklub. I de kampe er det blevet til 107 scoringer og 28 assist, for den argentinske angriber. Der er dog flere storklubber som har interesse i Mauro Icardi.

Klubberne som viser interesse er Real Madrid, FC Barcelona, Manchester United og Chelsea, ifølge det spanske medie Don Balon.

Læs også: Derfor kan AC Milan blive nødt til at sælge Borini til Serie A-konkurrenter