Verdens dyreste fodboldspiller, Neymar fra Brasilien, er blevet en ny mand. Det siger han i hvert fald selv. Og det er sket efter sommerens VM-slutrunde i Rusland. Der var nemlig kæmpe store forventinger til Neymar og resten af hans brasilianske landsholdskammerater forud for VM-slutrunde. For fire år siden blev slutrunden afholdt i Brasilien og derfor var favoritten til at vinde selvfølgelig Brasilien. Men de fejlede og derfor var der endnu større forventninger og pres på Neymar og co.

Met det gik galt igen. Men det har heldigvis haft en positiv effekt. Efter slutrunden fik Neymar nemlig meget kritik for sit spil på banen og sin attitude. Men det har nu hjulpet ham til at blive en endnu bedre udgave end sig selv.

Hovedpersonen selv udtaler sig

Den 26-årige angriber, der til daglig spille for PSG, siger nemlig følgende om sig selv og den slutrunde, hvor hverken ham selv eller hans holdkammerater levede op til de forventninger han omverdenen havde til dem:

Neymar slukker Real Madrid-drømmene: Her bliver jeg i næste sæson

“Når jeg ikke taler med pressen eller fremstår arrogant, så er det fordi, der er noget inden under. Jeg er stadig nogen gange en lille dreng. Jeg kan have svært ved at styre mine følelser. Specielt efter vigtige kampe. Og derfor kan jeg fremstå som noget jeg ikke er. Sådan er det bare. Og det arbejder jeg på. Jeg er i gang med at lære det. At accepteret og bearbejde mine frustationer og  skuffelserne, der kommer når man er professionel fodboldspiller. Det er en del af jobbet og derfor skammer jeg mig heller ikke. Men jeg er ked af at nogen kan have et negativt billede af mig. For sådan burde det ikke være.”