Arsenal skal købe tre spillere for at forbedre truppen denne sommer. Det mener klublegenden, Ian Wright, der kommer med en opfordring til The Gunners.

Unai Emery Arsenal

BURNLEY, ENGLAND – MAY 12: Unai Emery, Manager of Arsenal looks on prior to the Premier League match between Burnley FC and Arsenal FC at Turf Moor on May 12, 2019 in Burnley, United Kingdom. (Photo by Alex Livesey/Getty Images)

Unai Emery er desperat efter at få nye ansigter til truppen, da hans mandskab i næste sæson skal ud og kæmpe om en placering blandt de fire øverste klubber.

Arsenal sluttede på en femteplads i Premier League, men kan stadig sikre sig Champions League-fodbold i næste sæson. Det kræver en sejr i næste uges Europa League-finale mod Chelsea.

Flere medier har skrevet, at Emery får tilført 100 millioner pund i transferbudget denne sommer. Hvis han altså kan kvalificere holdet til Champions League.

London-mandskabet har haft store problemer med defensiven i denne sæson, og skal samtidig erstatte store spillere som Aaron Ramsey og Danny Welbeck, der begge forlader klubben.

Wright har udset sig tre spillere, som han håber, Arsenal kan hente i det kommende transfervindue.

Wright: Tre spillere, Arsenal burde hente til sommer

“En spiller som Ben Chilwell,” fortæller han til The Mirror.

“Han er den type venstreback, som bare bliver bedre for hver kamp, der går.

Han er engelsk landsholdsspiller nu. Der er helt sikkert bud efter ham til sommer.

Så er der også Youri Tielemans. Han kommer fra Monaco. Han er i øjeblikket lånt ud til Leicester City, og han er en af de spillere, du gerne vil have på kontrakt i en klub som Arsenal.

Til sidst er der Nicolas Pepe fra Lille. En god kantspiller med intense og hurtige løb.

Alle tre spillere er i den alder, hvor de alle er i stand til at udvikle sig inden for de kommende år. Så det er en ønskeliste, hvis jeg skal være helt ærlig,” afslutter Wright.

LÆS OGSÅ: Emery afslører hvem der tog beslutningen for Henrikh Mkhitaryan