Stan Collymore (Liverpool) i kamp mod Gary Pallister (United). [Getty Images]

Stan Collymore (Liverpool) i kamp mod Gary Pallister (United). [Getty Images]

Den tidligere Liverpool-angriber, Stan Collymore, mener at Manchester Uniteds ejere Joel og Avram Glazers – og også vice-ejer Ed Woodward – vil have den portugisiske træner, José Mourinho til klubben, ifølge Boyle Sports.

Mourinho blev fyret af Chelsea i torsdags i sidste uge, og har allerede udtalt at han ønsker at vende tilbage til et trænersæde hurtigst muligt.

Med Louis van Gaal under alvorligt pres på Old Trafford grundet klubbens dårlige form, føler mange at klubben skal fyre hollænderen og ansætte den arbejdsløse portugiser.

Ifølge ESPN, har United talt med Mourinho omkring muligheden for om han kan blive den nye træner for “De Røde Djævle” og Collymore tror at vice-ejer Ed Woodward er fristet af muligheden for at give Mourinho et kald:

“Hvis jeg var Ed Woodward i dag, ville jeg være meget fristet af at ringe til Mourinho. José vil gerne have jobbet. Han har altid gerne villet have det. Manchester United fansene er meget forvænte, og de seneste par år har ikke været gode.

I denne sæson har kun Newcastle og West Bromwich Albion kreeret færre chancer end Manchester United.

Den portugisiske taktiker har en god vane med henblik på at vinde trofæer. Han vandt blandt andet to ligatrofæer i hans første ophold på Stamford Bridge.

Van Gaal hjalp United med at kvalificere sig til Champions League sidste sæson, men efter lørdagens nederlag mod Norwich, er de nu uden for top fire, som giver kvalfikation til Champions League.

De Røde Djævles næste kamp bliver på udebane mod Stoke City.