Manchester United blev slået til plukfisk tirsdag aften på Camp Nou. Især hjemmeholdets Lionel Messi gjorde livet surt for englænderne. Nu skydes der med skarpt mod fem United-spillere.

af: Emil Plovgaard

Paul Pogba Manchester United

Ole Gunnar Solskjærs mænd kom ellers fint ud til returopgøret på Camp Nou, og efter blot to minutter blev træværket ramt.

Men herefter gik tingene ned ad bakke. Messi vågnede nemlig.

Ved målet til 1-0 lavede han tunnel på Fred, inden han rundede David de Gea med sit skud udenfor straffesparksfeltet.

De Røde Djævle havde herefter svært ved at komme tilbage i opgøret, og det var især på grund af midtbanen, som næsten ikke rørte bolden i løbet af anden halvleg.

Den tidligere Chelsea-angriber, Tony Cascarino, var forarget over Uniteds præstationer i sin kommentar efter kampen.

Især fem spillere fik skylden for nederlaget. Heriblandt Paul Pogba, der skiftede til klubben for 89 millioner pund.

“Efter en lys begyndelse sidste aften (tirsdag aften, red.), ændrede tingene sig til det dårligere for Manchester United,” skriver han i The Times.

“Jeg kan ikke tro, hvad jeg så. Ashley Young kostede et mål. Chris Smalling og Phil Jones fik tørt på. Fred mistede bolden og Paul Pogba spillede bare sit eget spil.

Ingen på Uniteds hold præsterede i nærheden af, hvad der er forventeligt, når man møder Barcelona.

United plejer at finde en vilje og en vej tilbage i en kamp. Men tirsdag aften lykkedes det ikke. Efter målet til 2-0 virkede de desillusioneret.”