Den argentinske Inter-kaptajn Mauro Icardi rygtes ifølge italiensk og engelsk medie mod europæiske storklubber, som viser interesse. Der er interesse fra Manchester United, Paris Saint-Germain og Real Madrid.

Af Lasse D. Drescher

Det engelske medie Daily Star skriver at Manchester United har interesse, i nuværende Serie A-stjerne. Det er den argentinske angriber Mauro Icardi, som endnu engang rygtes mod Premier League-storklubben.

(Photo by Tullio M. Puglia/Getty Images)

Mauro Icardi har i 22 Serie A-kampe i denne sæson scoret 18 mål, og det er en super solid statistik. Det er også derfor forståeligt at der er interesse i den argentinske angriber, fra Premier League-giganten Manchester United.

Den argentinske angriber forventes ikke at være umulig at hente væk fra Inter Milan. Det kræver bare en kæmpe sum penge, som forventes at ligge på omkring 825.000.000 kroner, hvilket er ekstremt meget.

Mediet Corriere Dello Sport skriver samtidig, at det ikke blot er Manchester United som viser stor interesse i Mauro Icardi. Der skulle også være stor interesse fra Ligue 1-storklubbe Paris Saint-Germain og La Liga-giganten Real Madrid.

Det italienske medie skriver dog at Manchester United og PSG formentlig ikke går ud, og bruger så mange penge på en spiller. Da Manchester United i sommers var ude og bruge rigtig mange penge på den belgiske angriber Romelu Lukaku.

Paris Saint-Germain var også ude og handle stort ind, da de hentede de to superstjerner Neymar og Kylian Mbappé til klubben. Det var på ingen måde billigt for den franske storklub, at sikre sig de to velkendte profiler.

Er Icardi elsket blandt Inter-fansene?

Mauro Icardi har haft både op- og nedture hos den italienske storklub. Han har generelt hele tiden været velspillende, og meget målfarlig. Argentineren fik også anførerbindet, og det har han haft i en længere periode nu.

Dog har Mauro Icardi ikke altid været elsket af Inter-fansene, også selvom han har været kaptajn for den italienske storklub.

Læs også: Samir Nasri får kæmpe karantæne: Dette er han dømt for!