Liverpool tabte i søndags til Premier League-oprykkerne Watford med 3-0. Et chokerende og rystende nederlag, som efterfølgende har fået eksperter og fans til at tvivle på Liverpools kvalitet. 

Liverpools 3-0 nederlag i søndags udløste vrede, frustration og tvivl hos de mange fans. For har Merseyside-klubben virkelig det, der skal til, for at blive en topklub igen? Sidste sæson var resultatet en andenplads og kvalifikation til Premier League. I denne sæson er The Reds langt fra samme status, da klubben ligger og kæmper midt i tabellen.

Læs også: Billede afslører: Roma stjerne forhandler med London klub på Starbucks

Plads nummer 9 ved juletid er virkeligheden for Liverpool. Det er langt fra tilfredsstillende og det ved klubbens trænere og spillere også. Liverpools Emre Can fortæller, til Goal.com, at på trods af den nuværende nienplads, så er han sikker på, at kvalifikation til Champions League, er en realistisk mulighed.

Læs også: Ekspert: Ham her ansætter United

Den tidligere Bayern Leverkusen-midtbanespiller fastslår også, at selvom de seneste præstationer rent resultatmæssigt ser meget dårlige ud, er der ingen grund til bekymring. Fodboldspillet og indstillingen på banen har ikke været så miserabel, som man måske kunne have forventet. 21-årige Can mener altså, at der er håb forude.

“Vi er nødt til at være mere kyniske, så vil vi få flere point. Vi har vist rigtig god fodbold i løbet af de seneste to måneder. Det er ikke så rart at spille mod os,” fortæller tyskeren.

Næste gang Emre Can og resten af Liverpool-mandskabet får mulighed for at rette op på de skuffende resultater, bliver den 26. december, når Leicester City gæster Anfield Road.