Den 23-årige tysker Emre Can har kontraktudløb med Liverpool næste sommer. Derfor skal tyskeren og Liverpool blive enige om de vil fortsætte samarbejdet, eller om Emre Can forlader Anfield.

Af Lasse D. Drescher

Den 23-årige Liverpool-midtbanespiller Emre Can har været rygtet til flere europæiske storklubber. Den tyske midtbanespiller har været jagtet af Juventus primært, men nu melder The Sun at Manchester United og Chelsea skulle jagte tyskeren.

(Photo by Andrew Powell/Liverpool FC via Getty Images)

Emre Can har kontrakt med Premier League-storklubben Liverpool til næste sommer. Derfor skal Emre Can og Liverpool blive enige om de skal fortsætte samarbejdet, eller om de skal sælge Emre Can.

Liverpool afslog ifølge The Sun et bud fra Juventus på omkring 190.000.000 kroner, i løbet af slutningen af sommerens transfervindue. Det meldes nu at prisen på Emre Can bliver meget lavere, eftersom at hans kontrakt med Premier League-storklubben er ved at udløbe.

Hvor ser vi den tyske midtbanespiller næste sæson?

Liverpool forsøger selvfølgelig at holde fast i den velspillende tyske midtbanespiller. Så det hele er egentlig op til Emre can, som skal afgøre om han vil fortsætte med at være Liverpool-spiller. Eller om den 23-årige midtbanespiller vil skifte væk fra Liverpool.

Læs også: FC Barcelona vil sikre sig fransk talent