Marseille-profilen Maxime Lopez på 19, forventes at have en lys fremtid foran sig. Den franske midtbanespiller forventes at blive jagtet af den spanske storklub FC Barcelona.

Af Lasse D. Drescher

Det spanske medie Mundo Deportivo melder nu, at den spanske gigant FC Barcelona har udset sig en spiller. Det er den blot 19-årige Olympique Marseille-profil Maxime Lopez, som har overrasket mange med hans høje niveau.

BARCELONA, SPAIN – MAY 06: Lionel Messi of FC Barcelona celebrates with Neymar and Luis Suarez after scoring his team’s 3rd goal from the penalty spot during of the La Liga match between FC Barcelona and Villarreal CF at Camp Nou stadium on May 6, 2017 in Barcelona, Spain. (Photo by Denis Doyle/Getty Images)

Det skulle være en af Barcelonas scouts som har fulgt Marseille-manden Maxime Lopez, i en længere periode. Det meldes at FC Barcelona er helt sikre på at franske Maxime Lopez er en spiller, som de kan bruge på Camp Nou.

Skuffende transfervindue for den spanske gigant

FC Barcelona har haft et transfermarked hvor der har været mange negative elementer for FC Barcelona. De har ikke rigtig formået at hente sådan den stjernespiller til klubben, som man havde forventet efter Neyamr skiftede til PSG.

Det forventes at FC Barcelona vil lukke Maxime Lopez-handlen så hurtigt de kan. Så den spanske gigant undgår muligheden for at tabe endnu en duel til en europæisk storklub.

Læs også: Overraskelse: Real Madrid vil have fingrene i Leipzig-spiller