Real Madrid har noget overraskende kastet blikket mod Tyskland og den bedste fodboldrække. Her huserer en af de store stjerner i Leipzig og i Bundesligaen generelt. Han har tiltrukket interesse fra den spanske kongeklub, og det er ikke uden grund.

GLASGOW, GREAT BRITAIN – May 15: Real Madrid celebrate with Zinedine Zidane after he scored their second goal during the UEFA Champions League Final between Real Madrid and Bayer Leverkusen played at Hampden Park, Glasgow on May 15, 2002. (Photo by Gary Prior/Getty Images)

Det er naturligvis ingen andre, end den tyske Timo Werner, der tales om. Den 21-årige angriber fik i sidste sæson sit helt store gennembrud med hele 21 mål i Tysklands bedste række, og det er dermed ikke for sjov, når interesserede klubber vælger at sidde sig ned ved forhandlingsbordet med den stenrige tyske klub.

LÆS OGSÅ: CL-klub afslører: Vi forsøgte at hente Dembélé

Efter sådan en fantastisk sæson, burde man måske have den forestilling, at det da kun kan gå ned ad bakke herfra for den tyske angriber. Men tværtimod. Werner er redet videre på bølgen fra sin pragtsæson, og det har ifølge mediet Jugones fået Real Madrid til at holde et ekstra godt øje med den hurtige, tyske angriber.

Los Blancos, som de også kaldes, skulle efter sigende ønske at forstærke bredden i angrebet. Lige nu har man nemlig kun Karim Benzema og Borja Mayoral, hvoraf sidstnævnte ikke anses for at være god nok til andetvalget i så stor en klub som Real Madrid, og det kan der måske være noget om, for det er de færreste, der kender manden.