Arsenals Mesut Özil er ikke kendt for hans målnæse. Nej mere hans fantastiske øje for sine medspillere og at assistere scoringerne på Emirates. Men en enkelt scoring falder da af til den tyske stjerne, og det skete så sent som i går, da Arsenal vandt 3-2 over Swansea.

Af Anders Lang Jensen

LONDON, ENGLAND - OCTOBER 15:  Mesut Ozil of Arsenal celebrates scoring his sides third goal during the Premier League match between Arsenal and Swansea City at Emirates Stadium on October 15, 2016 in London, England.  (Photo by Mike Hewitt/Getty Images)

Photo by Mike Hewitt/Getty Images

Her lavede den tyske tekniker atter sin mærkværdige jubelscene med en finger i munden, mens han viser 3 fingre med den anden hånd. Nu forklarer Özil så, hvorfor han laver dette nummer.

”Det er for min niece. Hun hedder Mira, og når jeg scorer mine mål, er det for hende. Hun kommer en gang i mellem til London, og nogle få gange har hun set mig spille. I de kampe har jeg scoret og lavet denne jubelscene. Derfor laver jeg den.”

Özil scorede til 3-1 i gårsdagens kamp mod Swansea. Den endte 3-2, og dermed hev Arsenal en vigtig sejr hjem med en mand i undertal, efter Xhaxa blev udvist i løbet af opgøret.