Den 30-årige Juventus-midtbanespiller Sami Khedira, har ifølge det engelske medie afsløret en smuk gestus. Khedira hjælper alvorligt syge børn, og gør hvad han kan for at give dem et minde for livet.

Af Lasse D. Drescher

Det engelske medie The Mirror skriver nu, at der er endnu en smuk gestus fra en af de tyske landsholdsspillere. For nyligt skrev vi om Toni Kroos, som har solgt hans trøje og medajle fra SuperCup sejren over FC Barcelona.

(Photo by Valerio Pennicino/Getty Images)

Derefter har den tyske Real Madrid-midtbanespiller doneret alle pengene fra salget, til en fond som giver oplevelser til handicappede børn. Nu er det Juventus-midtbanespilleren Sami Khedira som gør en smuk gestus.

Smuk gestus af endnu en tysk landsholdsspiller

Den 30-årige Juventus-spiller har været ude og købe billetter til VM 2018 i Rusland. Det er dog ikke bare et par billetter Khedira har købt. Tyskeren har ifølge The Mirror købt 1200 billetter til VM-slutrunden i Rusland.

Den tyske midtbanespiller donere så de 1200 billetter, til en fond som hjælper børn som er alvorligt syge. Fonden kæmper altså for at give de alvorligt syge børn, et minde for livet.

Læs også: Everton har ikke formået at erstatte Lukaku