Engelsk medie skriver at Ronald Koeman ikke har formået at sikre sig en spiller, som kan overtage positionen som Romelu Lukaku. Der er hos Everton ikke hentet en rigtig angriber, til klubben.

Af Lasse D. Drescher

Det engelske medie Liverpool Echo skriver at Premier League-storklubben Everton har handlet lidt forkert, i løbet af sommeren. Everton har som alle ved forstærket sig meget, men det er deres angreb som ifølge mediet ikke er solid nok.

(Photo by Stuart MacFarlane/Arsenal FC via Getty Images)

Everton gav ifølge mediet for hurtigt slip, på den belgiske stjerneangriber Romelu Lukaku. Ronald Koeman bør ifølge mediet have sikret sig en erstatning, for den velspillende belgiske angriber.

Everton jagtede Arsenal-angriberen Olivier Giroud, men de formåede ikke at sikre sig den franske angriber. Giroud er i de flestes øjne ikke en stjerneangriber, men franskmanden formår hver sæson at lave mål.

Romelu Lukaku er på ingen måde blevet erstattet

Everton har hentet Wayne Rooney, Sandro Ramirez og Gylfi Sigurdsson til klubben. Ingen af de tre er dog ikke noget der ligner Romelu Lukaku. Den plads kunne Olivier Giroud have udfyldt ifølge det engelske medie.

Læs også: Afsløring: Barcelona kommer med genial grafik ovenpå deres trupudtagelse til CL